Určeno: Seminář je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle některé z norem. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, pro vedoucí a členy týmu HACCP nebo krizového týmu a pro interní auditory.
Přínos / Cíl: Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v oblasti systémů bezpečnosti potravin (především standardů BRC, IFS).
Budou probrány novinky, aktuální přístupy a nejčastější chyby při plnění požadavků standardů BRC a IFS.
Přednáší: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. (lektorka a poradkyně)
Program: • úvod do systémů, • základní požadavky standardů BRC a IFS, včetně novinek (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin, externí inspekce), • hlavní změny standardu BRC verze 8 a IFS verze 6.1 (nové a změněné požadavky).
Dotazy a diskuze.
Poznámka: Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Vzdělávací akci si můžete objednat pomocí tohoto odkazu: https://www.vox.cz/pravni-kurzy/kurz-systemy-bezpecnosti-potravin-pro-pokrocile-standardy-brc-ifs-0004.htm |