Tisková zpráva ke konferenci Daňový řád 2017 | 1. VOX a.s. – školení, kurzy, semináře

Pod záštitou společnosti 1. VOX se koná již 17. ročník konference o procesním daňovém právu „Daňový řád 2017“

Praha, 13. listopadu 2017 – Limity možností finančních orgánů ukládat povinnosti či přiznávat práva daňovým subjektům nad rámec zákona, novinky v elektronické identifikaci a komunikaci, elektronická evidence tržeb po necelém roce její praktické aplikace či dodatečné daňové přiznání podané v průběhu kontroly. Tato a další témata jsou předmětem dvoudenní konference „Daňový řád 2017 – XVII. ročník procesního daňového práva“, která začala dnes dopoledne pod hlavičkou vzdělávací společnosti 1.VOX. Konference, která je určena především pro odbornou veřejnost a zástupce veřejné správy, potrvá do zítřejšího podvečera.

Na výroční konferenci se prezentují se svými příspěvky například soudci Nejvyššího správního soudu Karel Šimka nebo Barbara Pořízková, Jiří Fojtík z Generálního finančního ředitelství či daňoví experti a poradci Jan Rambousek, Zdeněk Burda či Tomáš Hajdušek.

V letošním sedmnáctém ročníku podchytíme tradičně aktuální témata, která jsou předmětem diskuzí odborné veřejnosti. Pokračujeme v tradici předcházejících dvou ročníků, kdy u vybraných témat nabízíme namísto samostatného přednášejícího dva lektory z „opačných stran barikády“ (soudce, daňový poradce, pracovník státní správy) pro zajištění více úhlů pohledu na danou problematiku,“ říká odborný garant konference Zdeněk Burda. „Cílem konference je výměna názorů ze všech zúčastněných stran, proto kromě daňových poradců přednáší i zástupci finančních orgánů, Nejvyššího správního soudu,“ dodává Burda.

Podrobné informace o akci a přednášejících naleznete na webu:

Informace o společnosti 1. VOX a dalších nabízených kurzech naleznete na stránkách:

FOTOGALERIE

1. VOX a.s., Senovážné náměstí 978/23, 110 00 Praha 1,
telefon: 226 539 670, 777 741 777, e-mail: vox@vox-kurzy.cz
Rychlá navigace
Zobrazit mobilní verzi
Všechna práva vyhrazena 1. VOX a.s.